GEEK NEWS

De senaste Geek-nyheterna hot off the press!

Brains for rent!

Behöver ditt företag en boost? Boka in tid för dig eller ditt team i vårt Brain Lab och låt de kreativa juicerna flöda! Vi erbjuder specialanpassade workshops med övningar för just era behov.

Läs mer

Geektown i rampljuset!

Vår eminenta nördighet har blivit uppmärksammad i branschtidningen cap&design! Läs mer om oss och hur vi nyttjar våra superkrafter i den finfina artikeln på Cap&desing.

Läs mer

Geektown nominerade till Svenska Designpriset 2022!

Vad har geeks, rödlökar och havremagasin gemensamt? Jo, en Svenska Designpriset-nominering! Geektowns nördiga känsla för form och webbyrån Red Onions eminenta teknik-skills resulterade i konsthallen Havremagasinets nya webbplats och en nominering till Svenska Designpriset 2022. Hjälp oss att vinna People’s Choice genom att rösta på vårt bidrag!

Läs mer

Geektown nominerade i Svenska Designpriset 2021!

Whohoo!! Vi är nominerade till Svenska Designpriset! Det är i kategorin digital identitet som vi blivit nominerade med den identitet vi skapat för utställningen Samla & visa vid Konstmuseet i Norr. Vi kommer med mer info när det är dags att rösta! Keep your eyes peeled! Svenska Designpriset är ett av Sveriges största inom visuell…

Läs mer

Geektown stöttar Kvinnojouren Iris

Internationella kvinnodagen 2021 och kvinnojourer behövs tyvärr fortfarande! Vi på Geektown vet vilket viktigt jobb de gör och väljer därför att skänka en del av vår arbetstid till Kvinnojouren Iris Luleå. Kvinnojouren Iris har i år stöttat kvinnor, tjejer och barn i 40 år och detta ska vi hjälpa dem att uppmärksamma.

Läs mer

Geektown i CAP&Design!

CAP&Design, Nordens största tidning om grafisk kommunikation, uppmärksammar Geektowns 10-årsjubileum och lyfter några av våra case, vår företagsform och hur det är att driva byrå i Norrbotten.

Läs mer