Om Geektown

Geektown är en prisbelönad byrå som brinner för design och kommunikation. Med samarbete i fokus skapar vi kreativ kommunikation som gör skillnad! Gemenskap ligger oss varmt om hjärtat och för oss är det viktigt att bidra till ett hållbart samhälle. Det är också därför vi är ett kooperativ.

Geektowns vision

 

Geektown ska inte bli den största byrån, men den bästa byrån! Med det menar vi att vi alltid strävar efter att vara bäst på det vi gör. Och göra det på ett hållbart, normkreativt och ytterst kreativt sätt. Vi arbetar som ett team med mål att kommunicera allas lika värde.

 

 

GEEK + TOWN = awesome

 

Vi är kreativa nördar som slagit oss ner för att skapa en ny stad, GEEKTOWN. GEEK står för vår expertis inom kommunikation och design och TOWN står för gemenskap, nätverkande och samarbete. Vår definition av geek är en person som är specialist på sin sak – en modig kreatör. Betydelsen av att vara en geek innebär också är att du får vara precis som du är hos oss. Välkommen till GEEKTOWN!

geek_grafik3

Berta – den ultimata Geeken

 

Säj hej till Berta, Geektowns borgmästare, vd, maskot, poster-Geek, symbol och så klart också Geektowns ansikte utåt i form av vår logo. Berta är den ultimata Geeken, med rätt att nörda på sitt sätt.